Stora Tuna IK

Referat: Horndals IF - Stora Tuna IK

Horndals IF - Stora Tuna IK 4-7 (2-2)

Förlust i en målrik match mot Stora Tuna på Rossliden.
En match som vi ett tag kände att vi hade, men tack vare återkommande misstag i och vid straffområdet gav vi motsåndarlaget allt för enkla chanser att göra mål...

Tunt med folk innan match (endast 1 avbytare) så flera spelare som inte tränat så mycket fick lov att spela.
Gör det hyfsat ändå utifrån de förutsättningar vi hade, men som så många gånger förr tappar vi sista kvarten av matchen.

Inte blev det bättre när Linus Engberg i mål skadade knät och fick åka till akuten.
Hoppas det inte är allt för allvarligt.
11 man som fick slita hund trots att matchtempot kanske inte var det högsta.
I slutet av matchen hade vi flera väldigt slitna och mer eller mindre skadade spelare på plan.

0-1 kom redan i första minuten då vi stod och sov när de snabbt kom runt på kanten.
1-1 i 33:e minuten gjorde Magnus Sjöström med ett skott utanför straffområdet som letade sig in i nätmaskorna. Dessförinnan hade Milad Sarwari gjot ett bra jobb och pressade deras back till ett misstag.
1-2 i 39:e minuten, rent slumpmål som målgöraren stod ivägen och styrde in ovetandes, dessutom i offsideläge.
2-2 gjorde stötte Milad Sarwari i mål efter att Magnus Sjöström skarvat en nick till honom in i straffområdet på Johan Eklinds inkast.

2-3 i 47:e minuten efter ett rejält försvarsmisstag i straffområdet nära mål.
3-3 i 52:a minuten på straff av Magnus Sjöström efter att Martin Wallin blivit stämplad.
4-3 i 53:e minuten gjorde Magnus Sjöström sitt tredje mål för kvällen, denna gång på en välplacerad frispark direkt i mål.
4-4 i 67:e minuten genom ytterligare ett försvarsmisstag i straffområdet. Hade chansen att slå ut bollen innan det blev farligt men tvekade så motståndarna snodde den.
4-5 i 80:e minuten efter ytterligare ett försvarmisstag, denna gång strax utanför straffområdet där man kom fel i brytningen.
4-6 & 4-7 kontrades in mer eller mindre på stopptid.

Det är bara att ta nya tag och hoppas att vi kan vara flera spelare till nästa match.
Hade vi haft fler spelare att byta med idag tror jag att vi hade kunnat hålla dem stången och vunnit denna match.